НВА «Пассат» прыме ўдзел у Achema-2018

ААТ «Навукова-вытворчае абъяднанне «Пассат прыме ўдзел у Мiжнароднай спецыялiзаванай выставе па хiмiчнаму машынабудуванню, бiятэхналогiям i ахове навакольнага асароддзя Achema-2018. Яна пройдзе ў Франкфурце-на-Майне 11-15 чэрвеня.

Запрашаем вас наведаць стэнд НВА «Пассат» А26 (зал 5.1). Тут вы ўбачыце нашы тэхналагiчныя магчымасцi на прыкладзе вырабляемага абсталявання. Яно будзе прадстаўвлена ў выглядзе 3D-макетаў. Паглыбiўшыся ў вiртуальны свет аднаго з нашых найбуйнейшых абъектаў па пераапрацоўцы калiйнай руды, вы ўбачыце масштаб задач, якiя вырашае наша кампанiя, шырокую палiтру матэрыялаў вырабу тэхналагiчнага абсталявання i iнш. Вы таксама атрымаеце прафесiйныя кансультацыi нашых спецыялiстаў.

ACHEMA - сусветны форум, на якiм вызначаюцца новыя напрамкi развiцця хiмiчнай прамысловасцi, бiятэхналогiй i оховы навакольнага асяроддзя. Она праводзiцца раз у тры гады i з’яўляецца самым масштабнай падзеяй у акрэсленных галiнах ва ўсiм свеце. ACHEMA-2018 плануе прыцягнуць не меньш за 4000 экспанентаў з ўсяго свету, мерапрыемства наведаюць больш за 200 тысяч спецыялiстаў.

Паважаныя партнёры! НВА Пассат мае гонар запрасiць Вас на выставу. Каб атрымаць бясплатны бiлет, просiм адправiць запыт у вольнай форме на электронную пошту m.zelenko@passat-group.by.

Чакаем вас на стэндзе А26 у зале 5.1 з 11 па 15 чэрвеня. Обяцаем, гэта будзе цiкава i карысна для Вас.

NPO Achema-2018.JPG