НВА Пасат здало чарговую партыю абсталявання падагрэву маткавага раствора ЗТАА «Слаўкалій»

ТАА «Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пасат» здало чарговую партыю абсталявання падагрэву маткавага раствору ЗТАА «Слаўкалій». Сёння прадстаўнікі заказчыка прынялі на тэрыторыі завода-вытворцы чатыры паравых падагравальніка з паверхняй цеплаабмену 309 м2. Выраблены падагравацелі з тытану. Маса кожнага - 7050 кг. Два падагравальніка выраблены ТАА "Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пасат», два - ПАО" Карпарацыя ВСМПО-Ависма".

Наступным этапам будзе праведзена ўпакоўка абсталявання і падрыхтоўка яго да дастаўкі на будаўнічую пляцоўку.

НВА Пасат распрацавала комплекснае рашэнне і пастаўляе абсталяванне падагрэву маткавага раствору для галоўнага корпуса галургической фабрыкі ЗТАА «Славкалій», будаўніцтва якой вядзецца на Нежынскім участку Старобінскага радовішча калійных соляў. Гэты камплект абсталявання будзе ажыццяўляць збор, падагрэў і падачу маткавага раствору для селектыўнага растварэння KCl з сильвиновой руды, пастаўляецца з сістэмай аўтаматызацыі і электратэхнічнымі рашэннямі.

Heaters-NPO Passat-Slavkaliy.png

1-й і 3-й - цеплаабменнікі вытворчасці ПАО "Карпарацыя ВСМПО-Ависма", 2-й - ТАА "Навукова-вытворчае аб'яднанне" Пасат ".

Heaters-NPO Passat-Slavkaliy2.png