НВА Пасат праводзіць шэф-мантаж на аб'екце «Рэканструкцыя аддзялення згушчэння» на САФ 3 РУ Беларуськалій

НВА Пасат вядзе шэф-мантаж на аб'екце «Рэканструкцыя аддзялення згушчэння з устаноўкай трох хваставых і аднаго пласціністага згушчальніка» на САФ 3 РУ ААТ "Беларуськалій". У рабоце - два 18-ці мятровых згушчальніка вытворчасці НВА Пасат. Ад згушчальнікаў П-30, на змену якім яны ўстанаўліваюцца, яны адрозніваюцца кампактнасцю пры падобнай прадукцыйнасці, а таксама большай шчыльнасцю згушчанага шлама і поўнай аўтаматызацыяй працэсу згушчэння.

Стартавалі работы на гэтым аб'екце ў снежні 2019-га года. Увод у строй новага абсталявання дазволіць абагачальнікам выйсці на новы ўзровень вытворчасці - на перапрацоўку фабрыкай за 2 000 тон руды ў гадзіну са зніжэннем страт карыснага кампанента. Укараненне згушчальнікаў вытворчасці ТАА «Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пасат » дазволіць рацыянальна выкарыстоўваць плошчы для другой стадыі абясшламльвання.

thickener NPO Passat.jpg

thickener NPO Passat3.jpg