Калектыў НВА Пасат праходзіць вакцынаванню супраць короновируса

Калектыў ТАА «Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пасат» праходзіць вакцынаванню супраць коронавируса. Прышчэпачная кампанія супраць інфекцыі COVID-19 вядзецца расійскай вакцынай Спадарожнік V.

Вакцынацыя па загадзя складзеных спісах праводзіцца на базе УАЗ "Салігорская ЦРБ". Ёй папярэднічала інфармацыйная праца. Каб нашы супрацоўнікі маглі прыняць рашэнне на аснове поўнай інфармацыі аб эфектыўнасці вакцыны, сведчаннях па вакцынацыі, супрацьпаказанні для кожнага асобнага супрацоўніка з улікам стану яго здароўя ў ТАА «Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пасат» запрашалі спецыяліста Салігорскага цэнтра гігіены і эпідэміялогіі.

Антыкавідныя меры ў НВА Пасат былі прынятыя ў першыя тыдні з'яўлення віруса ў краіне. Многія з іх - тэмпературны кантроль, нашэнне масак, апрацоўка рук, санацыя паветра ў месцах, дзе самае інтэнсіўнае рух людзей - выконваюцца і ў цяперашні час. У перыяды піка захворвання ў Беларусі ў нашай кампаніі была арганізавана выдаленая праца значнай часткі супрацоўнікаў офіса. Дзякуючы гэтым мерам у НВА Пасат не было выбухаў захворвання, ня быў зніжаны аб'ём вытворчасці, былі выкананы ўсе кантрактныя абавязацельствы перад заказчыкамі. І самае галоўнае мы збераглі асноўны капітал кампаніі - чалавечы.

PS2006_COVID19VaccineClinicalTrials_1703465413_1200.jpg