Пра нас

poster

Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пассат» (холдынг «ПАССАТ») спецыялiзуецца на праектаванні і выпуску абагачальнага абсталявання, у тым ліку выкананні праектаў «пад ключ». Скарыстаючы перадавы сусветны досвед і ўласныя навукова-практычныя распрацоўкі, наша кампанія рэалізавала дзясяткі праектаў у вобласці перапрацоўкі і абагачэння карысных выкапняў, галоўным чынам у вобласці калійных руд.

Асноўныя прадукты кампаніі - абсталяванне для галургічнага і флатацыйнага абагачэння карысных выкапняў:

продукт

Кампанія валодае поўным машынабудаўнічым цыклам для вырабу абагачальнага абсталявання: плазмавае рэзанне, сячэнне, гбанне, вальцаванне пракату, атэставаны зварніцкі працэс GMAW/SMAW, MIG/MAG, TIG, аўтаматызаваная зварка пад флюсам цел кручэння дыяметрам да 4000 мм, такарная апрацоўка з РМЦ да 8000 мм, фрэзерная апрацоўка на станках з ЛПК, шротаструменная апрацоўка, парашковая афарбоўка, хімічны аналіз сталяў і сплаваў.

Штат прадпрыемства складаецца са 160 супрацоўнікаў, пры гэтым агульны штат холдынга «ПАСАТ» перавышае 2000 працаўнікоў. Уласныя распрацоўкі прадпрыемства вядуцца ў хіміка-тэхналагічным і канструктарскім аддзелах у цесным узаемадзеянні з прадпрыемствамі холдынга «ПАСАТ» і партнёрамі: Metso Minerals, Ercosplan, Famako, Ebner, Сorrosioneering Group, Maelgwyn Mineral Services, AKW Apparate+Verfahren, Пермскі нацыянальны даследніцкі палітэхнічны ўніверсітэт, Інстытут агульнай і неарганічнай хіміі Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі.

Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пасат» забяспечвае шэф-мантаж, пуска-наладку, вывядзенне абсталявання на праектныя паказчыкi, тэхнічную падтрымку, гарантыйнае і сэрвіснае абслугоўванне.

Сістэма менеджменту якасці сертыфікавана на адпаведнасць СТБ ISO 9001-2015. Cпецыялісты па зварцы атэставаны ў адпаведнасці са СТБ 2349-2013 у сектары кантроль абсталявання, машын ізбудаванняў перад і падчас эксплуатацыі, СТБ 1063 у сектарах газаводы, трубаводы пары і гарачай вады, тэхналагічныятрубаводы, магістральныя трубаводы, пасудзіны, што працуюць пад ціскам, апорныя металаканструкцыі, абсталяванне хімічных, нафтахімічных, нафтаперапрацоўчых і выбухоўных вытворчасцяў. Наша абсталяванне сертыфікавана ў адпаведнасці з Тэхнічнымі рэгламентамі Мытнага Саюза ЕАЭС.