Пра нас

Навукова-вытворчае аб'яднанне «Пасат» (холдынг «ПАССАТ») спецыялізуецца на вытворчасці хімічнага абагачальнага абсталявання, у тым ліку выкананні праектаў «пад ключ», уключаючы НДР, праектаванне, выраб, аўтаматызацыю, пусканаладку і вывад абсталявання на тэхналагічныя паказчыкі. Месцазнаходжанне – Рэспубліка Беларусь. Год заснавання – 2008. Штат – 250 супрацоўнікаў (2500 у холдынгу «ПАССАТ»), вытворчыя магутнасці – больш за 2500 тон абсталявання ў год.

АСНОЎНЫ ПРАДУКТ КАМПАНІІ – АБСТАЛЯВАННЕ ДЛЯ ГАЛУРГІЧНАГА І ФЛОТАЦЫЙНАГА ЎЗБАГАЧЭННЯ КАРЫСНЫХ ВЫКАПНЯЎ.

Распрацоўкі кампаніі вядуцца ва ўласным канструктарскім аддзеле, праектныя рашэнні ў галіне ўзбагачэння карысных выкапняў распрацоўваюцца ў хіміка-тэхналагічным аддзеле, службай аўтаматызацыі выконваецца праектаванне, вытворчасць і стварэнне праграмнага забеспячэння для аўтаматызацыі тэхналагічнага працэсу. На падставе шматгадовага вопыту ў калійнай прамысловасці кампанія прапануе свае тэхналагічныя кампетэнцыі для аказання інжынірынгавых і кансультацыйных паслуг пры праектаванні і вывадзе на тэхналагічныя параметры калійных абагачальных прадпрыемстваў.

npo_by.png

Кампанія валодае поўным машынабудаўнічым цыклам для вырабу
    абагачальнага абсталявання. НВА «Пасат» выконвае механічную
    апрацоўку і зварку вугляродзістых, нізка -
    высокалегіраваныхсталей, сплаваў нікеля і тытана усімі спосабамі
    дуговой зваркі (MMA,MIG/MAG, TIG, SAW).

Сістэма менеджменту якасці сертыфікавана на адпаведнасць стандартам СТБ ISO 9001-2015 і ISO 9001: 2015. Сістэма кіравання аховай працы сертыфікавана на адпаведнасць СТБ 45001-2020. Зварачнае вытворчасць атэставана ў адпаведнасці з міжнароднымі стандартамі DIN EN ISO 3834-2 і EN 1090-2 і на адпаведнасць СТБ 2349-2013 ў Нацыянальнай сістэме пацвярджэння адпаведнасці. Тэхналогіі зваркі атэставаны ў адпаведнасці з патрабаваннямі СТБ ISO 15614-1, СТБ ISO 15614-5, а таксама DIN EN ISO 15614-1:2017+A1: 2019. Каардынацыю зварачных работ выконвае спецыяліст 4 ўзроўню кампетэнтнасці ў адпаведнасці з СТБ 1063, а таксама ён мае кваліфікацыю International Welding Engineer. Сістэма экалагічнага менеджменту сертыфікавана на адпаведнасць ISO 14001: 2015.

iso 9001-2015.png
       ISO TIC.png           iso 45001.png                                                                             pred-god.png
                   ohr (1).png